972 29 00 67 626 06 52 02 info@mascoromina.com
logo-mas-coromina-transp

Visites guiades

Descobreix els indrets més espectaculars de la Garrotxa!

PARC NATURAL

Mas Coromina està molt a prop del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Us proposem sortides guiades a diversos indrets del Parc Natural amb l’objectiu d’introduir als nens i nenes dins el món del vulcanisme. Totes les explicacions són adaptades a l’edat i a les necessitats de cada grup i dutes a terme per guies acreditats del Parc Natural.

VOLCÀ CROSCAT

Degut a l’impacte que les extraccions de greda tenien sobre el volcà i les zones properes, començà la lluita per a la protecció del territori que acabà amb el que avui és el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La fisonomia que aquestes extraccions van donar al volcà l’han convertit en un lloc privilegiat per a entendre el vulcanisme. Una visita realitzada amb els nostres guies acreditats del Parc Natural.

FAGEDA D'EN JORDÀ

La Fageda d’en Jordà és un bosc de d’una gran bellesa tant a l’estiu, com a la tardor, a l’hivern o durant la primavera, un espectacle visual a qualsevol época de l’any en que visitem la fageda.

Us proposem una sortida per caminar sense presa, gaudir del paisatge i descobrir  les peculiaritats que fan d’aquesta fageda un lloc tant excepcional. Els nostres guies ens faran una explicació sobre la flora i la fauna que hi podem trobar.

MUSEU DELS VOLCANS

Una visita guiada al Museu dels Volcans és un bon complement a les diferents sortides a l’aire lliure pels indrets del Parc Natural.

Al Museu dels Volcans, situat a la ciutat d’Olot, podrem aprendre els principals fenòmens sísmics i vulcanològics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i els principals ecosistemes de la comarca de la Garrotxa.

COLADA BASÀLTICA

Les colades basàltiques és un dels indrets menys coneguts però un dels espais més bells i sorprenents del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Situada a tocar de la vila de Sant Joan Les Fonts, a la ruta de les tres colades, podrem observar d’aprop com és una colada de lava i les singulars formes que adopta quan es refreda.

SANTA MARGARIDA

El volcà de Santa Margarida és un dels volcans més emblemàtics i interessants del Parc Natural de la Garrotxa.

En aquesta sortida, després d’una bona pujada fins al cim del volcà, la visió d’un cràter immens amb l’ermita de Santa Margarida al bell mig, és la gran recompensa, i gaudireu d’un entorn volcànic espectacular.

BESALÚ MEDIEVAL

La vila de Besalú és un dels conjunts arquitectònics medievals més importants i millor conservats de Catalunya.

Mentre passegem pels carrers i places de la vila medieval de Besalú, podrem conèixer els diferents elements patrimonials que la fan tan singular. Si durant la visita, es vol accedir als Banys Jueus o a l’Església de Sant Pere, caldrà afegir un suplement.

CASTELLFOLLIT

El poble de Castellfollit de la Roca s’assenta sobre una cinglera basàltica de 50 metres d’altitud.

La de Castellfollit, és una història de volcans, erosió i sedimentació, que ha modificat el paisatge al llarg de més de 300.000 anys fins a donar-li la  forma tant espectacular que podem veure i que encara avui es va modificant molt lentament.

COOPERATIVA
LA FAGEDA

Visita guiada a la Cooperativa de La Fageda. Per a què és va formar aquesta cooperativa? Quins productes es produeixen? Qui hi treballa? Quin és el procés que fa la llet per a convertir-se en iogurt? Com hi viuen les vaques?

Trobarem la resposta a totes aquestes preguntes durant la nostra visita a les instal·lacions de la Cooperativa de la Fageda

VIA ROMANA CAPSACOSTA

La Via Romana de Capsacosta és una obra d’enginyeria excepcional d’un període històric de gran transcendència per al nostre país.

En diversos trams, la calçada Romana, presenta un estat de conservació excel·lent. Originàriament travessava la plana de Bianya, s’enfilava pel Capsacosta i seguia cap al coll d’Ares.

CONTACTA AMB NOSALTRES

logo-mas-coromina-transp
972 29 00 67 · 626 06 52 02
Turisme Garrotxa
ACCAC
Bianya
© MAS COROMINA 2018 · Avís legal i condicions d'ús