972 29 00 67 626 06 52 02 info@mascoromina.com
logo-mas-coromina-transp

VINE, GAUDEIX DEL

MAS COROMINA

DE COLÒNIES, EN FAMÍLIA, DE CELEBRACIÓ O AMB AMICS!

Mas Coromina és una masia de principis del segle XX totalment restaurada i rehabilitada com a casa de colònies. A les façanes observareu una gran diversitat d’estils arquitectònics: àrab, rus, xinès… així com una porta amb trencadís d’estil típicament Gaudinià.

Situada dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, Mas Coromina disposa d’un espai de 10 hectàrees de terreny, envoltat de prats, boscos i conreus. La casa de colònies us ofereix totes les instal·lacions necessàries per a passar uns dies  gaudint de l’esport, el lleure i la natura.

La cuina de Mas Coromina, amb més de 40 anys d’experiència, us proposa menús saludables elaborats amb productes de qualitat de la comarca i menús aptes per al·lèrgens, vegetarians i vegans.

EL MASOVER

Estança comunicada amb la casa de colònies, totalment restaurada l’any 1992 com a casa de turisme familiar. El Masover compta amb totes les comoditats per fer-vos gaudir d’una magnífica estada.

Disposa d’habitacions amb bany, llit de matrimoni i llitera, 2 sales d’estar, menjador, gran terrassa, sala amb billar i futbolin, i cuina equipada amb microones, nevera, etc.

INSTAL·LACIONS

Característiques

Places: 88
Places accessibles: 3
Places exclusivitat: consultar
Sanitaris adaptats: 1
Places de menjador: 90
(places màximes per torn)
Camps de fútbol: 1
Camps de bàsquet: 1
Piscina: Si
Admisió d’animals: si

Habitacions

2 habitacions de 6 places
2 habitacions de 8 places
2 habitacions de 10 places
1 habitació de 14 places
1 habitació de 22 places

SALES: 3 sales taller

EQUIPAMENTS: Wifi, televisió, DVD,  projector i pantalla, equip de so i calefacció.

FUTBOLÍN I BILLAR !

règims de pensions

Només allotjament | Dret a cuina | Mitja pensió | Pensió completa

ENTORN

Des del Mas Coromina, situat a La Vall de Bianya, a la Garrotxa, us podreu moure amb facilitat i visitar llocs d’interès com la Zona Volcànica de la Garrotxa a 15 minuts en cotxe.

El Parc de la Zona Volcànica de la Garrotxa, és la zona de paisatge volcànic més ben conservada de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics amb més de 20 colades de laves basàltiques.

L’orografia, el sòl i el clima de la Garrotxa proporcionen una variada vegetació, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d’excepcional valor paisatgístic. Inclou 11 municipis i 28 reserves naturals, i pretén fer compatible la conservació amb el desenvolupament econòmic.

També podeu visitar la ciutat d’Olot, la vila medieval de  Santa Pau, Castellfollit de la Roca i Sant Joan les Fonts.

Sortint del Parc Natural també trobem indrets molt interessants com la Via Romana del Capsacosta, una autèntica obra d’enginyeria d’importància monumental i un testimoni excepcional d’un període històric de gran transcendència per al nostre país. La Via de Capsacosta és ben fàcil de resseguir. En diversos trams presenta un excel·lent bon estat de conservació. Els murs, guarda-rodes i tota la resta d’altres elements de la Via de Capsacosta posen de manifest l’extraordinari treball de construcció.

El camí ressegueix la Via de Capsacosta, des del pas dels Traginers (Vall de Bianya) fins a Sant Pau de Segúries (Ripollès).

Pujant cap a la comarca veïna el Ripollès podem trobar poblacions per visitar com Camprodon, Beget, Setcases o les pistes d’esquí de Vallter 2000.

espais

Jardí

Mas Coromina disposa d’un ampli jardí molt planer i emmurallat, amb punts de sol i ombra, on trobem taules per passar una agradable estona, fer activitats diverses o celebracions.

Carpa

Espai de 200 m2 situat al jardí, disposa de terra de fusta i laterals que es poden obrir i tancar. A la carpa es pot fer qualsevol tipus de celebració i activitat, i és un bon aixopluc en cas de pluja.

Piscina

El recinte de la piscina està envoltat amb una tanca de fusta, la piscina és de 8 x 15 m. i està oberta entre el 10 de Juny i el 20 de Setembre.

Pista de bàsquet

Espai adaptat amb cistella per poder jugar a bàsquet.

Camp de futbol

Situat darrera de la casa, és un camp amb herba natural, envoltat de bosc i camps on podem observar com les vaques pasturen.

Tennis taula

En un espai del jardí hi trobareu una zona per jugar a tennis taula.

Boscos

A l’entorn de Mas Coromina trobem boscos naturals amb un ric ecosistema d’alzines i vegetació de ribera que envolta la riera que ens passa pel costat de la casa.

Era

Conserva encara el terra de rajola, es un espai on és pot gaudir d’àmplies vistes de l’entorn tant de boscos com camps i bestiar que hi pastura, juntament amb el porxo acomodat amb taules i cadires, l’espai disposa de Wifi.

HISTÒRIA

Enmig del plàcid paissatge bianyenc sol sorprendre, als forans de la comarca, de topar-se després d’un zig-zag de la carretera, amb l’atrevida i variada arquitectura de la Masia la Coromina. L’edifici, certament se surt del que és característic d’aquestes contrades, però no pot pas dir-se que hi desdigui gaire si es té en compte, sobretot que la reforma de la casa respon a la manera de fer d’una època, concretament a la darreria del segle XIX.

A la darreria del segle XVIII va esdevenir el casori de Maria Rosa Santaló i de Soler d’Andreu amb Joseph Ventós i Frigola. Els Ventós van ser posseïdors de la cas i després li fou donada, en dot, a Pilar de Ventós i Casamajor, quan aquesta es casà amb Isidor Pujador i Faura.

D’un tracte amabilíssim, segons el dir dels qui el conegueren, el senyor Isidor Pujador era metge i exercí la professió a Barcelona. Enviudà molt aviat i, com era home de molts cabals, va fer diversos viatges, el més destacat dels quals, a ben segur, fou el que realitzà a l’Extrem Orient, amb el vapor “Legazpi”, de l’11 de desembre de 1924 al 21 de març de l’any següent, amb un recorregut de poc més de quaranta mil quilòmetres tot visitant Port-Saïd, Suex, Colombo, Singapur, Manila, Hong-Kong, Yokohama i Shangai. D’aquest viatge en deixà unes impressions i curiosos comentaris mecanografiats i rics en dades que són, a més, una interessant descripció de les anècdotes i costums observats en els llocs visitats.

CONTACTA AMB NOSALTRES

© MAS COROMINA 2018 · Avís legal i condicions d'ús