972 29 00 67 626 06 52 02 info@mascoromina.com
logo-mas-coromina-transp

Educació infantil

Unes colònies màgiques per als més petits

COLÒNIES INFANTILS

A les colònies d’educació infantil us proposem diverses temàtiques per als més petits de casa, perquè gaudeixin d’unes colònies que els traslladin a un món màgic a través de diferents ambientacions temàtiques i diverses activitats, sempre acompanyats pels monitors de la casa de colònies.

L’ambientació temàtica a les colònies escolars per a educació infantil, també és un incentiu important perquè el grup estigui motivat a l’hora de realitzar les diferents activitats que us proposem, buscant sempre la participació i complicitat entre els personatges i els infants, per convertint-los en protagonistes.

Es per això que en les nostres eixos d’animació fem animació cada dia i totes les activitats estan adaptades a l’ambientació que heu triat.    

ESTADES AMBIENTADES

ELS INDIS

EL GRAN CABDILL INDI I LA SEVA TRIBU

Els infants es convertiran en petits indis per formar part del seu poblat. A través de cançons, jocs, visites i activitats diverses descobriran com vivien els indis. En el darrer dia, el gran cabdill indi els consagrarà a tots com a petits indis, amb un nom indi per a cada nen

EL CIRC

EL MÓN MARAVELLÓS DEL GRAN CIRC

El gran circ és un món amb una temàtica molt amplia on els més petits podran gaudir d’allò més a través de jocs, contes i activitats diverses, al mateix temps que aprendran infinitat de nous aspectes sobre el circ i experimentaran amb els diferents personatges.

MEDIEVAL

EL GRAN VIATGE MEDIEVAL A TRAVÉS DEL TEMPS

Els infants en convertiran en petits indis per formar part del seu poblat. A través de cançons, jocs, visites i activitats diverses descobriran com vivien els indis. En el darrer dia, el gran cabdill indi els consagrarà a tots com a petits indis, amb un nom indi per a cada nen

PIRATES

PIRATES I CORSARIS A LA RECERCA DEL TRESOR

Els més petits es converteixen en pirates per buscar el tresor perdut a través de diverses activitats: destresa, enginy, i molta imaginació. A través de jocs, històries d’aventures, cançons o visites podran descobrir la vida dels pirates i els corsaris per, finalment trobar el seu tresor.

TALLERS I ACTIVITATS

Els tallers i les activitats de les colònies a Mas Coromina s’organitzen per a grups de 12 a 15 nens per a cada monitor. Les activitats estan adaptades a les diferents edats dels nens i nens, i tenen una durada de 3 hores. Els tallers inclouen tot el material.

Les escoles hauran de concretar amb anticipació les activitats triades.

FAGEDA
D'EN JORDÀ

Una activitat a l’aire lliure en un espai natural únic, descobrirem el bosc de la Fageda d’en Jorda a través de diferents jocs per a gaudir-ho amb els cinc sentits.

AMPOLLES
DE SAL

Taller de manualitats recomanat per a les colònies de pirates.  Decorem ampolles amb sal i guixos de colors, per aconseguir unes textures la mar de maques.

ATRAPA
SOMNIS

Taller de manualitats que es realitza durant les colònies d’indis. Ens construïm un atrapa somnis i expliquem perquè serveixen.

GIMCANA
AMBIENTADA

Una activitat lúdica i esportiva, adaptada a les edats dels grups d’infants, i a les diferents temàtiques de les colònies o qualsevol altre tema proposat.

visites guiades

El Parc Natural, el volcà Croscat, la Fageda d’en Jordà, el Museu dels Volcans d’Olot, la colada basàltica de Sant Joan les Fonts, el volcà Santa Margarida, Besalú Medieval, Castellfollit de la Roca, la Cooperativa de La Fageda i la via Romana

CONTACTA AMB NOSALTRES

logo-mas-coromina-transp
972 29 00 67 · 626 06 52 02
Turisme Garrotxa
ACCAC
Bianya
© MAS COROMINA 2018 · Avís legal i condicions d'ús