972 29 00 67 626 06 52 02 info@mascoromina.com
logo-mas-coromina-transp

Alumnes d’ESO

Colònies de final de curs i treballs de síntesi

COLÒNIES D'ESO

Mas Coromina ofereix estades personalitzades per a alumnes d’ESO, per gaudir i aprendre en un entorn natural únic com és la el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Podeu realitzar colònies de final de curs, estades de caràcter únicament lúdic o esportiu, però també estades que, a més del lleure i l’activitat física, permeten realitzar treballs de síntesi.

Tenim a la vostra disposició una combinació d’itineraris, rutes, esports d’aventura i activitats diverses adaptades als grups d’alumnes d’ESO, perquè gaudeixin una experiència inoblidable a la Garrotxa

TALLERS I ACTIVITATS

FAGEDA
D'EN JORDÀ

Una activitat a l’aire lliure en un espai natural únic. Qui viu al bosc? Descobrim la flora i la fauna de la Fageda amb un quadern de camp.

BTT
RUTES EN BICI

Una activitat d’esport d’aventura a través de diverses rutes en bicicleta de muntanya BTT per diferents indrets del Parc Natural.

NÒRDIC
WALKING

Ruta per aprendre a caminar correctament aplicant la tècnica nòrdica amb pals, molt similar al trekking. Per gaudir d’una passejada envoltats de natura.

TIR AMB
ARC

Una activitat a l’aire lliure per posar a prova la nostra punteria amb el tir amb arc. Sempre acompanyats de monitors i amb total seguretat.

BALL
DE CAPOEIRA

Taller artístic que ens introduirà  al món de la capoeira. Música, cant i dansa brasilera per a moure l’esquelet i apendre els costums d’altres cultures.

TALLER
D’EGAGRÒPILES

Taller educatiu on descobrirem el món de les aus rapinyaires a través de les egagròpiles que regurgiten.

RUTA
D'ORIENTACIÓ

Ruta per aprendre a orientar-nos per les diferents zones rurals de la Garrotxa amb l’ajut d’una brúixola.

GIMCANA
RÈCORD GUINESS

Gimcana de jocs cooperatius, i en alguns casos estrafolaris. L’objectiu d’aquesta activitat és el de potenciar la cohesió de grup de nens i nenes participants.

ESTUDI
DE LA RIERA

Estudi de la salud de la riera a través dels invertebrats i la vegetació que hi viuen. Aprendrem com mesurar la profunditat, l’amplada o la temperatura de l’aigua.

TREBALLS DE SÍNTESI

Des de Mas Coromina us proposem realitzar activitats de treballs de síntesi relacionats amb l’estudi de l’aigua, la vulcanologia i els sistemes naturals, per viure i aprendre envoltats de natura en una una estada amb una experiència inoblidable de convivència amb els companys i de treball en grup

ESTUDI DE L'AIGUA

Treball de síntesi que inclou l’estudi de la salud de la riera de Bianya, a tocar de la casa de colònies Mas Coromina, a través dels invertebrats i de la vegetació que hi trobem. Estudi de la depuració de les aigües residuals. I una introducció a la física de l’aigua.

TERRA DE VOLCANS

Coneixements sobre geologia, fauna i flora. Estudiarem des del funcionament i formació dels volcans, fins a l’adaptació de les plantes als diversos factors ambientals (temperatura, llum, humitat…) per acabar reflexionant sobre les repercussions en el paisatge derivades de la intervenció humana.

Realitzarem un treball de camp que es complementa amb tallers i activitats diverses, sense oblidar en cap moment el lleure, amb activitats de nit, molt divertides i participatives.

SISTEMES NATURALS

Us proposem un conjunt de rutes i itineraris relacionats amb la geobotànica al Parc Natural de la Garrotxa.

Unes activitats que ens permetran conèixer els diversos sistemes naturals que ens envolten en l’àmbit arbori, arbustiu, herbaci i les semblances i diferències entre els diversos sistemes naturals.

visites guiades

El Parc Natural, el volcà Croscat, la Fageda d’en Jordà, el Museu dels Volcans d’Olot, la colada basàltica de Sant Joan les Fonts, el volcà Santa Margarida, Besalú Medieval, Castellfollit de la Roca, la Cooperativa de La Fageda i la via Romana

CONTACTA AMB NOSALTRES

logo-mas-coromina-transp
972 29 00 67 · 626 06 52 02
Turisme Garrotxa
ACCAC
Bianya
© MAS COROMINA 2018 · Avís legal i condicions d'ús