972 29 00 67 626 06 52 02 info@mascoromina.com
logo-mas-coromina-transp

Colònies escolars

Gaudiu del lleure a l'entorn natural únic de la Garrotxa

EDUCACIÓ INFANTIL

A les colònies d’educació infantil us proposem diverses temàtiques per als més petits de casa, perquè gaudeixin d’unes colònies que els traslladin a un món màgic a través de diferents ambientacions temàtiques i diverses activitats, sempre acompanyats pels monitors de la casa de colònies.

COLÒNIES DE PRIMÀRIA

A Mas Coromina us oferim diversos itineraris i rutes, activitats d’aventura i diversos tallers educatius, pensats per a infants de primer a sisè de primària, adaptant cada estada a les necessitats de l’edat dels nens. Unes colònies educatives, però al mateix temps, lúdiques i esportives.

ALUMNES D'ESO

Estades personalitzades per alumnes d’ESO, en un entorn natural únic com és la Zona Volcànica de la Garrotxa. Colònies de final de curs, estades de caràcter únicament lúdic o esportiu, però també estades que, a més del lleure i l’activitat física, permeten realitzar treballs  de síntesi.

visites guiades

El Parc Natural, el volcà Croscat, la Fageda d’en Jordà, el Museu dels Volcans d’Olot, la colada basàltica de Sant Joan les Fonts, el volcà Santa Margarida, Besalú Medieval, Castellfollit de la Roca, la Cooperativa de La Fageda i la via Romana

CONTACTA AMB NOSALTRES

logo-mas-coromina-transp
972 29 00 67 · 626 06 52 02
Turisme Garrotxa
ACCAC
Bianya
© MAS COROMINA 2018 · Avís legal i condicions d'ús