972 29 00 67 626 06 52 02 info@mascoromina.com
logo-mas-coromina-transp

Avís legal i condicions d’ús

Informació general

El lloc web www.mascoromina.com és propietat de BASALT EDUCACIÓ LLEURE I NATURA S.L. amb NIF B-62934799 i domicili fiscal a Ctra. Camprodon, Km.93 – 17813 LA VALL DE BIANYA. També pot posar-se en contacte amb MAS COROMINA a través de l’e-mail: info@mascoromina.com

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de BASALT EDUCACIÓ LLEURE I NATURA S.L. o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de BASALT EDUCACIÓ LLEURE I NATURA S.L.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de BASALT EDUCACIÓ LLEURE I NATURA S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a MAS COROMINA, Km.93 – 17813 LA VALL DE BIANYA.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

BASALT EDUCACIÓ LLEURE I NATURA S.L. no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.
BASALT EDUCACIÓ LLEURE I NATURA S.L. no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

logo-mas-coromina-transp
972 29 00 67 · 626 06 52 02
Turisme Garrotxa
ACCAC
Bianya
© MAS COROMINA 2018 · Avís legal i condicions d'ús